New Town – Hotel za zaposlenike u centru Novigrada

New Town – Hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svojeg prvog hotela za zaposlenike. Značajnog imena „New Town“, što potječe iz imena Novigrad ali također naglašava i označava novi suvremeni smještaj i nove razloge dolaska za stotinjak sezonskih radnika koji će svoj sezonski poslovni put potražiti ili pak nastaviti u istarskom Novigradu.

„Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u samom centru Novigrada. Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo, pružanje vrhunske kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, nastojimo pružati najbolje uvjete našim zaposlenicima, koji nam se svake godine u velikom broju vraćaju, a sad imaju i dodatni razlog za povratak u Istru.“ – izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu

Lokacija novog hotela koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Siguran boravak za sve zaposlenike

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere. Svi su zaposlenici educirani za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje svih zaposlenika (mjerenjem tjelesne temperature i provjerom mogućih simptoma bolesti). New Town hotel za zaposlenike će dakle pratiti sve standarde Aminess Clean & Safe Stay programa, kako bi se svi zaposlenici bolje osjećali u svakodnevnim radnim pobjedama ali i u pauzama od istih.

Podsjećamo da je Aminess već krajem svibnja, uz sve sigurnosne mjere, otvorio novigradske kampove Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirenu, nakon kojih su svoja vrata otvorili i hoteli Aminess Maestral u Novigradu i Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su našeg uspjeha pa nam je od iznimne važnosti da se svi naši zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećaju ugodno.

Vrijeme je da postanete dio Aminess tima!