Karijera u Aminessu

Naši zaposlenici su pokretači uspjeha i razvoja naše kompanije, a njihova profesionalnost, toplina i prijateljski pristup prema gostima najčešći su razlog zbog kojeg nam se gosti rado vraćaju.

Da bi naši zaposlenici bili motivirani, zadovoljni i uspješni, trudimo se osigurati najbolje uvjete za njihov rast i razvoj. Nudimo mogućnost edukacija i usavršavanja, stimulativne dodatke na primanja, smještaj i tople obroke, a vodimo brigu i o njihovim individualnim potrebama i interesima.

Posebni edukacijski programi za razvoj zaposlenika

Naš je cilj pružiti širok izbor edukacija što većem broju zaposlenika do glavne sezone kako bismo im pomogli u razvoju karijere, osnažili ih u kontaktu s gostima te im olakšali izazove svakodnevnog posla.

U tu svrhu imamo razrađen plan stručnih edukacija za usavršavanje vještina, poput stručne radionice za pripremu ukusne kave ili radionice poznatih sommeliera za vino i zanatsko pivo. Barmeni imaju priliku učiti o koktelima od vrhunskog hrvatskog barmena Vjenceslava Madića Kishonija, a slastičari mogu usavršiti svoje znanje na kreativnim radionicama za pripremu jedinstvenih slastica. Članovi Aminessovog gourmet tima uče i o pripremi steakova i burgera pod budnim okom chefa Marija Čepeka i Ivana Zidara, trenutno jednog od najpoznatijih stručnjaka za pripremu burgera od odležanog mesa. Poznata je i naša suradnja sa chefom Davidom Skokom na projektu „Aminess Wine & Gourmet Nights“ u sklopu kojeg mladi kuhari uče i rade rame uz rame s renomiranim hrvatskim chefom.

Pored stručnih edukacija Aminess omogućava svojim zaposlenicima tečajeve stranih jezika, usavršavanje informatičkih kompetencija i sudjelovanje na radionicama i kongresima sukladno interesima i radnom mjestu.

Postoji i razvojni program za pripravnike i buduće voditelje, kao i dobra praksa „on the job“ razvoja talenata kroz iskustva na različitim radnim mjestima te kroz mentorstvo. U program razvoja talenata uključeno je 100 % prepoznatih talenata, a svi oni imaju definirane individualne razvojne planove. Talenti se potiču na ostanak u Aminessu kroz kontinuiran profesionalni razvoj i brigu o njima.

Interno mentorstvo

Naši zaposlenici tijekom godina usvajaju najbolje prakse, znanja i iskustva usavršavajući se radom, edukacijama, bogatim iskustvom i odnosom prema gostu.

Zato u Aminessu imamo razvijen sustav internog mentorstva koji svakom novom zaposleniku omogućuje dodjelu mentora. On im pomaže da lakše i brže usvoje organizacijsku kulturu i način rada te da se pripreme za buduće zadatke. Na taj se način omogućuje nesebično dijeljenje znanja u oba smjera što se pokazalo korisnim za sve sudionike u procesu, ali i za cijelu kompaniju. Osim toga, zaposlenici koji sudjeluju na edukacijama, također prenose novostečena znanja kolegama potičući širenje znanja u cijelom timu.

Stručna praksa – prvi korak u karijeri

Program stručne prakse u Aminess hotelima i kampovima provodi se u skladu s jedinstvenim nastavnim planom i programom obrazovanja. Stručna praksa omogućava budućim turističkim djelatnicima da steknu iskustvo, uče od najboljih, razvijaju poznanstva i nova prijateljstva te da budu nagrađeni za dobro odrađenu praksu.

Program stručne prakse utvrđuje aktivnosti za zanimanja: konobar, kuhar, hotelijersko-turistički tehničar (HTT), turističko-hotelijerski komercijalist (THK), kozmetičar/maser.

Prijavi se za stručnu praksu!

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 052/858-622 ili 052/858-615 ili 052/858-698, svakim radnim danom od 08.00 do 16:00 sati u Odjel ljudskih resursa.