Benefiti

AMINESS BENEFITI – POSTANI DIO AMINESS TIMA

Svi zaposlenici Aminess hotela i kampova ostvaruju odlične benefite sa zaposlenjem u Aminess kompaniji. Osim materijalnih uvjeta rada u obliku stimulativnih primanja, tu su i posebni programi nagrađivanja kao i izvrsni nematerijalni uvjeti. Posao u Aminessu svim zaposlenicima omogućava osobni razvoj kroz stvaranje pripadnosti Aminess obitelji.

U nastavku vam predstavljamo najvažnije benefite zaposlenja u Aminess hotelima i kampovima koje su na snazi u svim destinacijama, Istri, otoku Krku i Dalmaciji.

Materijalni benefiti

Aminess kao poslodavac daje odlične materijalne uvjete rada u obliku stimulativnih primanja kao dodatka na plaću kroz sezonske nagrade, božićnicu, regresa, dar u naravi te dar djetetu u iznosu. Uz to, redovito isplaćujemo jubilarne nagrade te jednokratnu pomoć za rođenje djeteta. Neovisno o radnom mjestu ili destinaciji, svi zaposlenici, studenti i učenici imaju i plaćene troškove prijevoza.

Programi nagrađivanja

Aminess provodi poseban program nagrađivanja pod nazivom Aminess ideja. Riječ je o programu u kojem zaposlenici sudjeluju sa svojim prijedlozima poboljšanja radnih procesa, poboljšanja kvalitete usluge, uvjeta rada te za svoje najbolje ideje u konačnici budu novčano nagrađeni iznosom do 7000 kuna.

Osim toga, svim zaposlenicima je omogućeno sudjelovanje u posebnim programima nagrađivanja gdje se biraju zaposlenik odjela, mjeseca i godine uz novčane nagrade u iznosu od 600 kuna, 1500 kuna te za zaposlenika godine nagrada u visini od 10 000 kuna kao i odmor u trajanju od pet dana za zaposlenika i njegovu obitelju u nekom od Aminess objekata po njegovom izboru.

Nematerijalni benefiti

Aminess hoteli i kampovi zaposlenicima omogućuju rad u najboljim turističkim destinacijama, a kao kompanija osiguravamo i smještaj u modernom hotelu za zaposlenike New Town u centru Novigrada te topli obrok. Osim odličnih materijalnih uvjeta za rad i programa nagrađivanja, svjesni smo važnosti educiranja naših zaposlenika.

Nudimo vrhunske programe edukacije pod vodstvom stručnjaka koje su objedinjene u našoj platformi Aminess HUB. Aminess HUB sadržava temeljne edukacije za nove članove Aminess tima, ali i stručne edukacije za sve zaposlenike koji žele napredovati i razvijati svoje kompetencije. Uskoro uvodimo i fleksibilan radni aranžman pod nazivom Amiflex – program predstavlja moderan pristup u organizaciji rada zaposlenika, a glavni doprinos je bolja ravnoteža između poslovnog i privatnog života.

U Aminess hotelima i kampovi dobrodošao je svaki zaposlenik koji ima želju i volju za radom te koji je spreman učiti, budući da će kontinuiranim trudom i zalaganjem zasigurno dobiti priliku da dugoročno postane dio Aminess obitelji kroz mogućnost ulaska u mjeru stalnog sezonca ili stalnog zaposlenja, kao i kroz mogućnost izgradnje specijalističke ili voditeljske karijere.

Priključite se i vi našem timu jer posao u Aminessu je mjesto gdje prijateljstvo čini razliku!

Posebne nagrade
Sve naše zaposlenike očekuje sezonska nagrada u iznosu do 8.000,00 kn koja se isplaćuje za doprinos u završenoj sezoni.
Cjelogodišnje nagrađivanje
Kako bi dodatno motivirali sve naše zaposlenike, u svim destinacijama i objektima provodimo novčano nagrađivanje u kategorijama: zaposlenik odjela (nagrada: 600 kn), zaposlenik mjeseca (nagrada: 1.500 kn) i posebna nagrada se dodjeljuje i zaposleniku godine u iznosu od 10.000 kn uz nagradni petodnevni smještaj u jednom od naših objekata za užu obitelj.
Darovi za kraj poslovne godine
Zaposlenicima se na kraju godine isplaćuje božićnica u iznosu od 3.000 kn i regres sukladno ostvarenim danima godišnjeg odmora. Zaposlenici dobivaju i dar u naravi od 600 kn te dar djetetu također u iznosu od 600 kn.
Novi član obitelji
Svaki zaposlenik Aminessa koji postane roditelj, dobiva jednokratno 3.326 kn za rođenje djeteta
Aminess ideja
Riječ je o programu u kojem zaposlenici sudjeluju sa svojim prijedlozima poboljšanja radnih procesa, poboljšanja kvalitete usluge, uvjeta rada te za svoje najbolje ideje u konačnici budu novčano nagrađeni. Prva nagrada: 7.000 kn, druga nagrada: 5.000 kn, treća nagrada: 3.000 kn, također dijele se i utješne nagrade u iznosu od 400 kn.
Aminess HUB – učenje od najboljih
Stvorili smo poseban program edukacija gdje svi naši zaposlenici imaju priliku učiti od najboljih kroz Aminess HUB program. Program objedinjuje Aminess Gourmet Lab, Aminess Smart i Aminess PRO programe edukacija koji za cilj imaju jačanje vještina i znanja na svim razinama kompanije uz vrhunske stručnjake iz različitih područja.
Smještaj i hrana
Svi sezonski zaposlenici kao i stalni sezonski zaposlenici imaju priliku dobiti smještaj u New Town hotelu za zaposlenike u centru Novigrada. Također i za ostale zaposlenike u drugim destinacijama je smještaj osiguran kao i 2 topla obroka, koji je u potpunosti besplatan.
Postani stalni zaposlenik Aminess
U Aminessu potičemo i nudimo mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac, kao i mogućnost ulaska u mjeru stalnog zaposlenika. Sve potrebne informacije vezane uz mjere stalnog zaposlenja možete dobiti u našim ljudskim resursima: ljudskiresursi@aminess.com
Programi usavršavanja
Svi zaposlenici koji pokažu interes, volju i želju za napretkom, u Aminessu to mogu i postići. Svakom se zaposleniku nudi specijalistička ili voditeljska karijera kroz razne programe usavršavanja. Sve potrebne informacije vezane uz napredak u karijeri i programe usavršavanja možete dobiti u našim ljudskim resursima: ljudskiresursi@aminess.com